Termeni și condiții de utilizare

1. Introducere

Bine ați venit pe site-ul http://www.snookerinfo.ro („Site-ul”).

Termenii şi condiţiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislaţiei în vigoare.

Prin accesarea site-ului, Utilizatorii consimt să respecte termenii si condiţiile prezentate în continuare precum şi legislaţia aplicabilă.

2. Conținutul site-ului

Accesând și utilizând Site-ul, veți găsi informații de prezentare generală a site-ului, descrierea serviciilor oferite și alte informații generale despre subiectul site-ul, informatii disponibile in domeniul public.

Totodată, Site-ul poate conține și știri, articole și alte materiale care pot viza informații relevante legate de subiectul site-ului.

Informația conținută în acest site are caracter general și a fost introdusă cu bună-credință. snookerinfo.ro nu garantează ca informațiile conținute în acest site sunt complete sau exacte și nu trebuie considerate ca fiind relevante în anumite situații. Nu suntem răspunzători pentru vreo pierdere, distrugere sau cheltuială (incluzand, dar fără a se limita la, orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecință) care poate decurge din accesul sau folosința prezentului site.

În cazul în care se fac referiri la alte site-uri, snookerinfo.ro nu garantează și/sau confirmă sub nicio formă tipul de informație găsite pe acestea. Rămâne la aprecierea Utilizatorului dacă vizitează sau nu aceste site-uri și ia sau nu în considerare informația găsită acolo. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii acestora.

3. Utilizarea conținutului; Restricții; Declarație de confidențialitate.

Folosirea și vizitarea Site-ului implică acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, va rugăm să nu folosiți acest site. Societatea își rezervă dreptul de a aduce modificări acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

Atunci când accesati Site-ul, declarați că sunteți de acord să folosiți acest serviciu numai în scopuri legale. Mai exact, vă obligați să:

• nu modificați, copiați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, acordați licențe, creați produse derivate, transferați sau vindeți orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web;

• nu permiteți/autorizați vreo terța persoana sa folosească site-ul pentru a transmite sau a recepționa orice material care contravine oricărei legi sau dispoziții legale în vigoare, de natură obscenă, amenintatoare, agresiva, defaimatoare, rasista etc.;

• nu copiați și nu utilizați niciun software, elemente ce țin de protecția drepturilor intelectuale, mărci înregistrate și logo-ul disponibil pe site și niciun proces brevetat sau tehnologie încorporată sau descrisă în acest Website.

• nu desfaşuraṭi și nu permiteṭi desfășurarea activităților de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul “negarea serviciului” (Denial of Service). Utilizatorii care violeaza securitatea site-ului, a sistemelor sau rețelelor serverelor pe care acesta este menținut pot fi actionaṭi în instanță, civil și penal.

Veți respecta toate legile aplicabile în ceea ce privește accesarea și utilizarea acestui Website.

Website-ul folosește datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu Politica de confideniṭalitate, precum și Politica privind modulele de Cookies, conținute de prezentul site.

4. Declinări și Limitări de Răspundere

Acest site conține doar informații generale și nu furnizăm prin intermediul site-ului web alte servicii și nici nu ne angajăm prin prezentul site să furnizăm pe viitor aceste servicii.

Website-ul poate conține link-uri către site-uri și resurse care nu sunt proprietatea noastră. snookerinfo.ro nu are niciun control asupra acestor site-uri și a resurselor găsite în cadrul acestora și, prin urmare, nu va fi răspunzător pentru disponibilitatea acestor site-uri, nici pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, informațiile sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri, pentru funcționalitatea sau performanțele acestor site-uri sau pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor drepturi care apar în cadrul acestor site-uri. Accesând site-urile indicate, confirmați că ați înțeles posibilele consecințe ale accesării site-urilor indicate și acceptați termenii și condițiile de mai sus.

5. Protecție împotriva virușilor

snookerinfo.ro depune toate eforturile pentru a verifica și a testa materialul oferit de acest Website în toate etapele de producție. De asemenea, recomandăm ca utilizatorii să ruleze un program antivirus pentru toate materialele descărcate de pe internet. snookerinfo.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere, întrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului dumneavoastră, care pot apărea în timp ce navigaţi pe Website-ul nostru.

7. Drepturi de autor

Numele ṣi sigla site-ului sunt marci aflate în proprietatea snookerinfo.ro și/sau a altor furnizori pe baza de contact, și nu pot fi preluate, copiate sau folosite fără acordul scris al proprietarului.

Site-ul oferă fiecăruia dintre utilizatorii săi posibilitatea de a accesa conținutul furnizat pentru uzul personal al utilizatorului.

Folosirea de către orice persoană, fără acordul snookerinfo.ro, a elementelor de grafică web, scripturi, programe, baze de date, imagini, text, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor. Utilizatorii site-ului înțeleg dreptul de proprietate intelectuală și nu vor dezvălui unei terțe părți sau vor face publice (pe internet sau media), niciuna dintre informările primite ca urmare a utilizării prezentului site.

8. Modificări ale termenilor și condițiilor de utilizare

Este posibil să revizuim acești Termeni si conditii de Utilizare oricând, la discreția noastră, prin publicarea unor astfel de Termeni de Utilizare revizuiți la link-ul Termeni si conditii de utilizare (adică această pagină pe care o vedeți acum) sau în altă parte a acestui website. Astfel de revizuiri vor fi valabile în ceea ce vă privește de la postare, cu excepția cazului în care se menționează contrariul de către noi în mod explicit. Este responsabilitatea dumneavoastra să fiți la curent cu orice astfel de Termeni de Utilizare revizuiți prin verificarea acestei pagini web. Utilizarea continuă a acestui site după modificarea acestor Termeni de Utilizare constituie acordul dumneavoastra cu privire la Termenii de Utilizare revizuiți.

Data ultimei actualizări: 19.01.2024

Despre

Informatii snooker, clasamente generale si provizorii, jucatori, castigatori turnee, ladies snooker.

Politica cookies

Politica confidentialitate

Termeni si conditii

SNS

Twitter Facebook YouTube Pinterest
somnart.ro